Sain eilen kotiruokaa, tottakai sitä saa kun itse tekee, mutta voi , että oli hyvää. Tuo käsite kotiruoka on tullut niin uuteen arvoon töiden myötä, ettei tosikaan. Kyllähän se tietysti aina meillä on ollut minuuttiaikataululla suunniteltua vääntö, koska ton jääkiekkoharkat on tossakohdassa ja ton toiset harkat tossa ja tuo menee sinne siihen ja siihen aikaan...oli aikoja jolloin teki mieli vaan heittä hanskat tiskiin  *pitäkää tunkkinne*.

Teit ruuan mitä kaikki söi eri aikaan, mutta kuitenkin kotona. Nyt joku tekee jotain (jos tekee) ja kaikki syö jossain ..aika harvoin enää ehditään yhteiseen pöytään..no ei eilenkään, mutta 6 kahdeksasta oli pöydässä , se oli jo melkein kaikki.

Itse yritin alussa raahata eväitä mukanani. Aina ei jääkaappia kylläkään ole autossa mukana ja säilytysajat on pitkiä. Huoltoaseman sämpylä 3, 90 halvimmillaan ja siihen kahvi 5e ei oikeen houkuta, jos viereiseltä grillitä saa koko atreian 5, 90...tosin terveellisyydestä ei voi kummankaan kohdalla puhua. Eväät olikin hyvä ratkaisu siihen asti, kunnes karu totuus selsisi minullekin, meillä on päivän aikana aika monta autonvaihtoa...sitä aina jossain vaiheessa huomaa, että eväät on menossa vaasaan ja itse ajelet turkuunpäin, jossain tapauksissa unohdat koko eväät, etkä enää muista missä autossa ne on missäkinpäin suomea, joten lopetin eväiden ulkoiluttamisen , eivät ne kuitenkaan  kuin harvoja kertoja seuranneet minua oikeaan autoon. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että eväsrasioita pitäisi rakentaa hälyttimellä..mikä muistuttaa olostaan vaikka joka tunnin päästä....tulisi uusi näkökanta "siellä ne mun eväät huutelee kaapissa" sanonnalle.

Syön siis aika usein ulkona, aika paljon paikoissa missä käy muitakin autoilua työkseentekeviä, annoskoko on jotenkin noissa paikoissa päässyt kyllä hämärtymään täysin..siinä ei auta äidin opetukset "syö lautanen tyhjäksi", kun saat eteesi annoksen, josta riittäisi pienelle perheelle päivälliseksi.

Lisäksi annoksissani on nykyään ollut lisämauste, nimittäin solmio...Miten se nyt voi olla sitä roikotinta niin vaikea käyttää...kyllä se kuitenkin on ollut ahkerasti asettuneena milloin pihvin päälle ja milloin keittoon..joka tapauksessa aina se, on jotenkin mun annoksessa mukana. ärsyttävää, että se voikin kuitenkin pysyä noin hoikkanan mallina vaikka on noin ahne...Parasta on kiisseli...sinne kun lykkäät solmiosi niin varmasti sitä tatinaa on sukanpohjissakin, huomattuasi * ei rkele taas se on lurahtanut uimaan siihen punaiseen liisteriin*. Kyllä omistan jopa 2 solmioneulaa (joita muuten et löydä naistenmallisia mistään)...mutta ne ei auta , muutakuin tuulen kanssa, ettei se mokoma lätkä lävähädä sun naamaasi kun astut autosta ulos....olisi muuten ihanaa , jos löytyisikin sellainen strassikoristeltu, pinkki hello kitty solmioneula, ettei tarvitseisi noita tylsiä malleja pitää..mutta ei tässä asiassa ei naisten maulla ole mitään sananvaltaa.