Varastan tänään huono äiti kruunun itselleni...vai huono auktoriteetti tjn.

Tänään oli taksvärkkipäivä, toisten teinejen työskennellessä ahkerana?...minun teinini sai 12e afrikan lapsille, shoppailemalla kanssani.

Meillä on niin vähän yhteisiä vapaapäiviä, että päätin  viedä pienemmät tarhaan (ajatella vaikka on vapaapäiväni) ja käyttää päivän teiniin. Kyllähän sitä 12e maksaa, että saa lapseltaan vastauksia "mrmh", joo", Krööm", ymh" ja vastaavaa... kyllä se kuitenkin puhui, ehkä ihan kokonaisenkin lauseen. No siinä me kaksi kävelimme suuressa cityssämme ja shoppailimme.

Teini on pitkään haikaillut NRJ:n mainostamaa ISOA hampurilais-ateriaa, mutta täälläpäin sitä ei ole tarjolla, joten päätin yllättää teinin rekkamiesten (ja naisten) omalla lounsapaikalla, jonka listalle kuulluu hampurilaisateria jossa on 280g pihvi....voi siitäkin ilosta maksaa 12e, että näkee kun teinin naama venähtää...lupasin sille vaikka kaksi munkkia jälkkäriksi...munkkia jotka ovat lautasen kokoisia. Rohkea teini, söi koko hampparin, mutta ranskalaisia ei enää pystynyt, kysyin kyllä otetaanko vielä munkit ja siitäkin ilmeestä maksan ilolla 12e. Mietin samalla, että tässä on se sama poika, jonka kanssa istuimme ekaa kertaa yhdessä mäkkärillä, 12 vuotta sitten...hän sai ekaa kertaa elämässään keikkua baarijakkaralla ja oli aivan  onnellinen pelkästään jo siitä asiasta..mutta myös siitä, että jaksoi syödä ihan itse koko juustohampparin...aikamme historiankirjoihin merkittäköön, kasvavia kehityksen paaluja hampurilaispaikoissa. Mikä pahinta muistan myös sen , kuin eilisen päivän...ja se tosiaan tuntui olevan eilen...nyt edessäni istuu minua pidempi nuorehko mieshenkilö, jonka ylähuulessa kasvaa hentoa viiksikarvaa.

Nyt kuuntelen vaivihkaa, kun soittaa kaverilleen "...tiedätkö muuten siellä oli ihan s***nan iso hampurilainen..siis tajuutsä, se oli mun kahden nyrkin kokoinen.." Mä olen siis onnistunut tekemään vaikutuksen. Edelleenkin se tuntuu olevan yhtä helppoa kuin ennen...valitsee vain oikean hampurilaispaikan eli se niistä äidin lihapullista ja muuseista.

 

Lisäksi 2 lasta toi koulukuvat, enpä sitten edes tiennyt , että sellaiset olivat jossain vaiheessa...ei kauhean pahat silti onneksi, mitä nyt lapsella on luokkakuvassa järkyttävän likaiset legginsit...kai olin jossain vaiheessa niistä 100 lapusta kirjoitellut, myös valokuva laput ja unohtanut sitten koko jutun. Onneksi päässni pysyvät sentään kaikki tärkeät asiat paikallaan.....

 

Ainiin, lisään huono äiti listalle uuden hoitopäivän, jonka jouduin ilmoittamaan...13-yö-haetaan 10.00 seuraavana päivänä...eli siinäpä sitten taas voi hienosti verrata muiden kanssa hoitoaikoja....lapsi tuumasi päivästä "tarttee varmaan pakata yöpaita mukaan". Olen huomannut omaksi ilokseni, että olen kehittänyt tästä itselleni merkittävän sarkastisen huivittuneisuuden pisteen...revin jatkuvasti iloa siitä, kun saan toisten kesustelut tyrehtymään lyömällä tiskiin näitä hoitoaikoja...ja jätän kuitenkin kertomatta, että sen jälkeen lapsi on kotona 4 päivää. En tiedä, varmaankin joku ruuvi taas vinksahtanut  väärään asentoon, syytä tästä kuun asentoa suhteessa auringonpilkkuihin.